Vi samler ind via GoFundMe

Hør hvorfor vi samler ind! (2 min.)

Se Signe Ridders fantastiske film (2 min) – lad os finde en bedre vej for børn og voksne

Gå direkte til GoFundMe
GIV BØRN DIN STEMME – og hjælp os med at nå politikerne

Frem mod folketingsvalget afkræver Familiepolitisk Netværk politikerne svar på, hvad de vil gøre ved den stigende mistrivsel hos børn og unge – og ved de stadigt værre normeringer og arbejdsforhold i vuggestuer og børnehaver.

Du kan være med: Doner 75, 150, eller 300 kr. til vores indsamling på GoFundMe – eller betal direkte til Støtteforeningen: Bankoverførsel Reg. 3409 Konto 11966381 – FOR PENGENE PRODUCERER VI KAMPAGNEKIT TIL DIG ! (se grafik nederst…)

Du kan hjælpe ved at dele GoFundMe-linket i dit netværk. Husk at tilføje en begrundelse – en anbefaling. Fx: Flere og flere børn mistrives – og meget tyder på hvorfor: Normeringerne og arbejdsforholdene i institutionerne er katastrofale og har været det længe – og mange forældre mangler tid, overskud, nærvær. Det kan børn ikke tåle. Og det kan vi ikke være bekendt. Vi kan gøre noget: Støt Familiepolitisk Netværk, så de kan få alle politikerne i tale. Doner her!

Følg med i kampagnen – vi opdaterer jævnligt på Facebook.

HVAD GÅR PENGENE TIL?

Små film med statements fra de mest anerkendte børneforskere (til at dele…) – 8 små infovideoer (til at dele) – 3 x kampagne-kit til dig (bruges lokalt i valgkampen) – 10 kritiske interviews *) med alle partiernes toppolitikere/børneordførere (kan deles via fampol.dk) – Survey med alle 800 FT-kandidater, så du kan se deres familiepolitik (til at dele)

*) Vi beder alle politikerne forholde sig til vores 5 vigtigste anbefalinger: 1) Ret til deltid til forældre med små børn (som i Sverige) – 2) Ret til at passe syge børn derhjemme (som i alle vore nabolande) – 3) Minimumsnormeringer i hele åbningstiden (på et niveau som forskerne anbefaler) – 4) 75% af pengene til pasning bør følge barnet de første 2 år –  5) Fædrebarsel skal lægges oveni den eksisterende barsel.

HVORDAN KAN DU ELLERS STØTTE?

Kontooverførsel til Støtteforeningen for Familiepolitisk Netværk:
Reg. 3409 Konto 11966381

Foreningens MobilePay 88 11 68 (virker desværre først efter 1. april)

Karens MobilePay 40 14 49 80 (kan bruges til nød indtil 1. april) – husk at skrive STØT i beskedfeltet, så overfører Karen beløbet til GoFundMe.

HVEM ER VI?

Familiepolitisk Netværk består af 9.000 forældre, pædagoger, lærere, bedsteforældre, jordemødre, sundhedsplejersker og andre, der brænder for at sætte børn, unge og familier på dagsordenen. Vi har været i gang siden 2014 – og vi kan meget, men vi kan ikke arbejde helt uden penge. Dit bidrag giver os kræfter til at fortsætte med at give børn stemme – i medierne og over for politikerne.

På billedet ser du Støtteforeningens bestyrelse.

Du kan se meget mere om vores arbejde og om Familiepolitisk Netværk her.