Vi har samlet ind via GoFundMe

Hør hvorfor vi samlede ind! (2 min.)

Flere og flere børn mistrives – og meget tyder på hvorfor: Normeringerne og arbejdsforholdene i institutionerne er katastrofale og har været det længe – og mange forældre mangler tid, overskud, nærvær. Det kan børn ikke tåle. Og det kan vi ikke være bekendt.

Vi kan gøre noget: Støt Familiepolitisk Netværk, så de kan få alle politikerne i tale. Doner her!

Se Signe Ridders fantastiske film (2 min): “Lad os finde en bedre vej for børn og voksne”

Gå direkte til GoFundMe – du kan stadig støtte

Doner 75, 150, eller 300 kr. til vores indsamling på GoFundMe – eller betal direkte til Støtteforeningen Reg. 3409 Konto 11966381 – MobilePay 88 11 68

HVAD GIK PENGENE TIL?

Små film med statements fra de mest anerkendte børneforskere (til at dele…) – 8 små infovideoer (til at dele) – 3 x kampagne-kit til dig (bruges lokalt i valgkampen) – 10 kritiske interviews *) med alle partiernes toppolitikere/børneordførere (kan deles via fampol.dk) – Survey med alle 800 FT-kandidater, så du kan se deres familiepolitik (til at dele)

*) Vi beder alle politikerne forholde sig til vores 5 vigtigste anbefalinger: 1) Ret til deltid til forældre med små børn (som i Sverige) – 2) Ret til at passe syge børn derhjemme (som i alle vore nabolande) – 3) Minimumsnormeringer i hele åbningstiden (på et niveau som forskerne anbefaler) – 4) 75% af pengene til pasning bør følge barnet de første 2 år –  5) Fædrebarsel skal lægges oveni den eksisterende barsel.

HVORDAN KAN DU ELLERS STØTTE?

Kontooverførsel til Støtteforeningen for Familiepolitisk Netværk:
Reg. 3409 Konto 11966381 eller MobilePay 88 11 68

HVEM ER VI?

Familiepolitisk Netværk består af ca. 10.000 forældre, pædagoger, lærere, bedsteforældre, jordemødre, sundhedsplejersker og andre, der brænder for at sætte børn, unge og familier på dagsordenen. Vi har været i gang siden 2014 – og vi kan meget, men vi kan ikke arbejde helt uden penge. Dit bidrag giver os kræfter til at fortsætte med at give børn stemme – i medierne og over for politikerne.

På billedet ser du Støtteforeningens bestyrelse.

Du kan se meget mere om vores arbejde og om Familiepolitisk Netværk her.